ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
EN GR

ΑρχικήMore about usTHE STORY

THE STORY

Η EKATERINI V. swimwear υποδέχεται το καλοκαίρι του 2023 με μία νέα συλλογή, πιστή στις γεωμετρικές γραμμές, τις έντονες αντιθέσεις, τους πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και τη δωρικότητα.

¶άριστα υλικά, υφάσματα από την Ισπανία και την Ιταλία ενώνονται με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό και παραδίδονται στα χέρια έμπειρων Ελλήνων τεχνητών. Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τις δημιουργίες μας, εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικά άριστο αποτέλεσμα, δίνοντας στο made in Greece την πραγματική του διάσταση.

Με έμπνευση τα ελληνικά χρώματα, τις γήινες αποχρώσεις, τις φυσικές αντιθέσεις, τα ελληνικά τοπία αλλά και τα ανθρώπινα δημιουργήματα αρχιτεκτονικής και τέχνης η S/S Collection ’21 φιλοδοξεί να παραμείνει ψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις. Την ορμή αυτής της απήχησης αξιοποιούμε και στοχεύουμε στη διαχρονικότητα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη της σύγχρονης γυναίκας.

└ γεωμετρία, έντονες αντιθέσεις, δωρικότητα

└ υψηλής ποιότητας υφάσματα και υλικά

►made in Greece◄ ποιοτικός έλεγχος – έμπειρα ελληνικά χέρια – 40ετής εμπειρία – άριστα υλικά → αισθητικά και ποιοτικά άρτιο αποτέλεσμα

▀ χειροποίητη κατασκευή εν όλω ή εν μέρει

▄ v-designed. Με έμπνευση από το V που ακολουθεί και σεβασμό στην γεωμετρία του, αποτυπώνεται σχεδιαστικά σε κάθε δημιουργία.

Παίρνοντας δύναμη από την θερμή αποδοχή του γυναικείου κοινού, η Ekaterini V. συνεχίζει την πορεία της στο χώρο του ελληνικού μαγιό με την S/S Collection ‘21, σεβόμενη τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης, το όνειρό της να πρωτοπορήσει και να διαφοροποιηθεί. Με τόλμη και υψηλή αισθητική, χωρίς ποιοτικές εκπτώσεις, κοινωνεί τις δημιουργίες της με όραμα να αγαπηθούν όσο τις αγαπά εκείνη.

©EKATERINI V. swimwear