ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
EN GR

ΑρχικήShop with usΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε με δικά σας έξοδα να επιστρέψετε στην εταιρεία μας το προϊόν που αγοράσατε ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ.

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου η εταιρεία να δεχθεί την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προϊόντος, δηλαδή να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες (χάρτινες και υφασμάτινες), η προστασία υγιεινής και να συνοδεύεται από την θήκη του καθώς, την απόδειξη αγοράς και το δελτίο επιστροφής συμπληρωμένο που συνοδεύει το αποσταλθέν προϊόν. Το προϊόν για λόγους υγιεινής θα πρέπει να μην έχει φορεθεί ή πλυθεί. 

Για κάθε απορία ή βοήθεια επικοινωνείστε στο info@ekateriniv.com για να σας βοηθήσουμε.

Το προϊόν προς επιστροφή πρέπει να σταλεί στην κατωτέρω διεύθυνση:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Κ.ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ-ΑΙΚ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ε.Ε. (EKATERINI V.), οδός Λάμπρου Κατσώνη αρ. 2, 16341, Ηλιούπολη, Τ. 211 2150295

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος και ελέγξουμε την κατάστασή του, θα δρομολογήσουμε άμεσα αυτό που επιθυμείτε. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με αλλαγή προϊόντος ή έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων.

  • Αλλαγή προϊόντος, χρώματος ή μεγέθους: Μπορείτε να αλλάξετε ένα προϊόν με άλλο ή με αντίστοιχο διαφορετικού χρώματος ή μεγέθους ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από εσάς. Το νέο προϊόν θα σας αποσταλεί χωρίς έξοδα αποστολής όπως και το 1ο.
  • Έκδοση πιστωτικού: Το πιστωτικό υπόλοιπο πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος.
  • Επιστροφή χρημάτων: Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με τον τρόπο που πληρώθηκε η παραγγελία. Σε περίπτωση που έχει πληρωθεί με αντικαταβολή, η αξία του επιστρεφόμενου είδους κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας, που θα αναγράψετε στο Δελτίο Επιστροφής.